Tuesday, April 6, 2010

Saatanan myrkylliset puhallukset

Kolmas syy, jonka kautta herätetyt sielut tulevat estetyiksi tulemasta uskoon, on Saatana, myrkyllinen sisälle puhallustensa kanssa.


-- eivät kaikki heränneet sielut tule uskoon!Sielu.Toisinaan on mieleeni tullut sellainen ajatus, että nyt on jo aivan liian myöhäistä ottaa vastaan armoa.

Minun olisi jo nuorena pitänyt seurata Jumalan kutsuvaa ääntä.

Nyt on pahuus saanut minussa jo vallan, niin että minua on hyvin vaikea enään auttaa.


Opettaja. Siitä näet Saatanan suuren petollisuuden, että hän viivyttää sinua nyt yhdellä, nyt toisella tavalla jotta hän estäisi sinua tulemasta Vapahtajan tykö

jos sinä seuraat tällaisia sisäisiä ajatuksia ja sallit itsesi tulla vedetyksi pois tarttumasta lapsellisella uskolla ja vastaanottamaan yksinkertaisuudella sinulle tarjottua evankeliumin armoa:

katso, niin saa vihollinen sinusta voiton, ja sinä tulet kadotetuksi.Kun Perkeelen tuliset nuolet ammutaan sydämeesi niin muista ainoastaan Jeesusta Kristusta, joka on kuollut meidän syntiemme edestä, ja ylösnoussut meidän vanhurskautemme tähden

paina mieleesi, että meidän kallis Vapahtajamme on aina valmis vastaanottamaan syntisiä, jotka etsivät Häntä sydämestänsä

Tämän Hän tekee ilman ajan rajoitusta, jona he Hänen tykönsä tulevat.

Ainoastaan, että he tulevat kuin kadotetut, kuin työtä tekevät ja raskautetut, kuin isoavat ja janoavat etsimään armoa Jeesuksessa Kristuksessa.


Jos vihollinen on estänyt sinut Vapahtajan tyköä nuorudessasi, niin pyri yhä vielä Hänen tykönsä

Vielä on armon ovi avoin

Vielä olet sinä terwetullut

Vielä huutaa Jesus kaikille heränneille ja murheellisille sieluillle;

"Joka minun tyköni tule, sitä en minä heitä ulos."
Joh 6:37.

Sentähden tänäpäivänä, tänäpäivänä, kun kuulet Herran äänen, älä paaduta sydändtsi
Ps 95:7, 8. Heb. 4:7.

vaan anna Pyhän Hengen saada sijaa

Silloin on varmasti tapahtuva, että sinä tulet autetuksi ja Vapahtaja antaa sinun saada paljon armoa, ennen kuin sinä arvaatkaan.-- Sielua voi estää oma saastaisuus tulemasta Jeesuksen luokse, tulemasta uskoon

Sielua voi estää hengellisen kylmyyden ja kylmäkiskoisuuden tunto, "etten ole vielä kypsä"

Sielua voi estää Saatana, joka kavalasti ampuu tulisia nuolia, valuttaa käärmeen myrkkyä kauniin sanoin, vakuuttaen ja vedoten sieluun, että armonaika on jo ohi, on liian myöhäistä, ei kantsi enää etsiä Vapahtajaa.

Tällaisessa sieluntilassa olevaa, käärmeenmyrkyn sairastuttamaa, kutsutaan tulemaan Vapahtajan luo - vielä on armon ovi avoinna eikä ketään, joka tulee Jeesuksen luo, Hän heitä ulos.

ei ketään

(olipa taustaltaan essu, katolinen tai helluntailainen tai pakana...)

No comments:

Post a Comment